Mensen maken het vastgoed
Mensen maken het vastgoed
Mensen maken het vastgoed
Mensen maken het vastgoed
Mensen maken het vastgoed
Mensen maken het vastgoed
Mensen maken het vastgoed
Mensen maken het vastgoed
Mensen maken het vastgoed
Mensen maken het vastgoed

Verhoeven Installaties maakt onze totaalservice compleet

Doelmatig vastgoedonderhoud vraagt om een integrale benadering van de bouwkundige en installatietechnische onderdelen. U kent de voorbeelden. Bij verduurzamen gaat het niet alleen om het isoleren van de schil, maar ook om de combinatie met energiezuinige en duurzame installaties. Voor Dagelijks Onderhoud is het efficiënter als één partner zowel die klemmende deur kan verhelpen en een nieuwe ruit kan zetten, als een storing aan de cv-ketel kan verhelpen en de douchekraan kan vervangen. Daarom is Verhoeven per januari 2021 uitgebreid met Verhoeven Installaties.

De specialismen van Verhoeven Installaties:

Elektrotechniek

Betrouwbare en optimaal functionerende elektrotechniek is een hoeksteen voor comfortabele en veilige woningen en gebouwen. Verhoeven Installaties adviseert, ontwerpt, installeert, renoveert en onderhoudt kracht-, licht- en noodstroom installaties. Van groepskasten en schakelmaterialen tot verlichting en alarm en beveiliging.

Klimaattechniek

Gezond en prettig wonen en werken is onafscheidelijk verbonden met een aangenaam en hygiënisch binnenklimaat. Verhoeven Installaties is gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verwarming, airconditioning en luchtbehandeling. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Van WTW-installaties en vloerverwarming tot luchtbehandeling, meet- en regeltechniek tot complete gebouwbeheersystemen.

Loodgieterswerk

Veel installaties en andere woonvoorzieningen functioneren bij de gratie van goed loodgieterswerk: leidingen, afvoeren, gas en water. Logisch dus dat Verhoeven Installaties ook dit type werkzaamheden tot haar specialismen rekent. Van gas- en waterinstallaties, riolering- en afvoersystemen tot sanitair, dakgoten en lood- en zinkafwerking.

Dakbedekking

Dakbedekking heeft veel invloed op het comfort, de conditie, de duurzaamheid en de uitstraling van woningen en gebouwen. Verhoeven Installaties is vertrouwd met de ins en outs van dakbedekking, adviseert, legt aan, onderhoudt en repareert. Van bitumen, leien, zinken, pannen en groen sedum dakbedekking tot lichtkoepels en -straten, dakgoten en zink, lood en koper afwerking.

Service en onderhoud / Klant Contact Center

Service en onderhoud van Verhoeven Installaties zijn te integreren in uw contract voor Dagelijks Onderhoud. Desgewenst kunt u hierbij gebruik maken van ons Klant Contact Center (KCC). Optimaal gemak en duidelijkheid voor u en uw huurders: één partner en aanspreekpunt voor alle periodiek (preventief) en reparatieonderhoud.

 

Tip: bel de installateur die aan één telefoontje genoeg heeft.